05 t/m 07 AnimeCon

Brullen koeien? Misschien niet, maar sluit je aan bij Clara voor de Roaring Twenties in het Theater Hotel Almelo ! Markeer de datum voor 5 juni tot 7 juni 2020 , omdat de J-POP Foundation "AnimeCon Classic" presenteert .

AnimeCon Classic is een luxere, meer volwassen en oogverblindende Japanse (pop-) cultuurervaring. AnimeCon herleeft de roaring twenties: verwacht themadranken, anime die het tijdperk uitbeelden, jazz en meer! Westerse en Japanse twintigers overlappen elkaar bij AnimeCon Classic voor een sensationeel weekend.

Meer Info: animecon

13 Japanfest Amstelpark Amsterdam

het Amstelpark wordt omgetoverd tot een Japans festival met live cooking, diverse kramen met traditionele snuisterijen, anime & manga merchandise en heel veel entertainment. JapanFest is Cosplay-friendly en de toegang is gratis!

Meer Info: Japanfest

27 TomoFair Utrecht

Na Nijmegen, Amsterdam en Rotterdam, komt de grootste indoor Japanse markt van NL ook naar Utrecht! Gaming, Japanse merchandise, anime, cosplay, manga. Honderden meters kramen, vele speelbare consoles en diverse activiteiten en shows. Check het volledige programma hier onder!

TomoFair Utrecht wordt een full-size TomoFair met alles er op en er aan. Dus ook TomoTaste; het Japanse live cooking event! Alle bekende, maar ook nieuwe cateraars zullen weer diverse soorten Japans streetfood en andere bijzondere gerechten live voor je bereiden.

Meer Info: TomoFair Utrecht