F.A.C.T.S

4 t/m 5 April 2020

Flanders Expo

Gent [België]


website: FACTS


In een FACTS-weekend krijgen fijnproevers van de betere sci-fi- en fantasywerelden de ervaring van hun leven. Als je van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series of andere alternatieve bezigheden houdt, dan is dit voor jou een niet te missen evenement. Al je favoriete franchises onder één dak. FACTS is dan ook een acroniem van Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction.


Op één dag of één weekend doe je meerdere ervaringen op die je misschien maar één keer in je leven meemaakt. Maar als je ons niet gelooft, vraag het dan maar aan onze FACTS-fans


Animuc

17 t/m 19 April 2020

Evenementenforum

Fürstenfeld [Duitsland]


website: Animuc


De Animuc - een conventie voor fans van anime en manga. Maar verder wordt iedereen uitgenodigd om drie dagen met ons op het evenementenforum Fürstenfeld door te brengen!


Naast een uitgebreid showprogramma kun je workshops, panels, wedstrijden en natuurlijk onze eregasten verwachten. Onder hen zijn wereldberoemde illustratoren, cosplayers en muzikale acts. Maar natuurlijk mogen de dealerruimte, de artiestenlaan en het exposantengebied niet ontbreken. Ook populair: ruilkaartspellen, de speelkamer en karaoke!


MagiCon

17 t/m 19 April 2020

Maritim Hotel

Bonn [Duitsland]


website: MagiCon


MagicCon - Ontmoet je Fantasy & Mystery Stars


MagicCon 4 - ontmoet je favoriete sterren uit de meest verschillende Fantasie & Mystery series en films. Drie dagen vol Starguests , Handtekeningen , Photo Shoots , lezingen , workshops , Cosplay , gelijkgestemde mensen, acties, partijen, merchandise - slechts drie dagen van plezier - niet te missen! Pak je kleding en cosplay en word onderdeel van de fantastische wereld van MagicCon .


TomoCon

18 t/m 19 April 2020

de Berchplaets

Oss


website: Tomo


VOLLEDIG VERNIEUWDE INDELING

Je leest het goed! Tomocon gaat helemaal op de schop! TomoTaste wordt uitgebreid, er komen meer dealers, buiten komt een grote markt en we zorgen voor veel nieuwe programma onderdelen! Maar natuurlijk ook weer Le Chavelier Cosplay Café, TomoCon SpeedMeet en nog diverse andere hoogtepunten!

Let's make new friends


Tomocon is een animeconventie , waar naast veel anime en Japan gerelateerde activiteiten ook veel ruimte is voor cosplay.


Elfia Haarzuilens

25 t/m 26 April 2020

Kasteel de Haar

Haarzuilens


website: Elfia


Elfia (tot 2013: Elf Fantasy Fair) is een buitenevenement dat traditioneel in april plaatsvindt, maar vanaf 2009 twee keer per jaar georganiseerd wordt (april en september) op twee verschillende locaties. In een historisch park of kasteel zijn twee of drie dagen lang verschillende fantasykraampjes, -activiteiten en -shows te zien. Ook zijn er gasten zoals bekende fantasytekenaars, schrijvers of acteurs uit fantasyfilms.


Veel bezoekers verkleden zich als fantasy-, scifi-, manga-, historisch figuur, zoals personages uit films, boeken of zelfverzonnen creaties.


Elfia behoort in Nederland en daarbuiten tot een van de Top evenementen op het gebied van Costume Play, Fantasy en Algehele beleving. Elfia is dus iets wat je moet meegemaakt hebben!

Mortal Hunter

25 t/m 26 April 2020

Hilton Hotel

Dusseldorf [Duitsland]


website: Mortal Hunter


De Mortal Hunters Convention is een onofficiële tweedaagse conventie met sterrengasten uit de tv-serie "Shadowhunters".